Dubai - gdje jesti? Ovo su neki od najboljih restorana u Dubaiu

Coya Dubai

Dubai – gdje jesti? Ovo su neki od najboljih restorana u Dubaiu

 

Dubai nudi raznovrsnu ponudu internacionalne kuhinje, a ovo su neki od restorana koji se ističu svojom ponudom:

 

Boca

restoran na čijem meniju možete vidjeti utjecaj francuske, španjolske i talijanske hrane, svoju hranu poslužuju na zabavan i neobičan način. Specijalitet koji vrijedi probati je crna paella s hobotnicom, školjkama i lignjama, kao moderna rekreacija tradicionalnog španjolskog jela.

 

Boca Dubai

 

Coya

ako volite jela latinoameričke kuhinje, Coya se smatra najboljih latinoameričkih restorana u Dubaiju. Ako se nađete tamo, svakako isprobajte Guacamole koji svježe pripremaju za vašim stolom.

 

Coya Dubai

 

Alici

ovaj talijansko-riblji restoran osim odlične hrane, nudi prekrasan pogled na Jumeirah Beach Residence i more. Specijalitet ovog restorana su špagete s inćunima i posipana prženim krušnim mrvicama.

 

alici dubai

 

Zuma

svi poznavatelji i ljubitelji japanske hrane, čuli su za poznati japanski restoran Zuma. Jedan od restorana koji svakako mora biti na vašoj listi ako ste ljubitelji japanske kuhinje i specijalitet koji se mora probati je crni bakalar umotan u hoba list.

 

Al Mahara

restoran koji se svakako mora naći na ovom popisu, iako se smatra jednim od najluksuznijih restorana u Dubaiju koja se nalazi u Burj Al Arabu, restoran sa Michelinovom zvjezdicom nudi riblja jela. Kroz sami restoran proteže se prekrasan akvarij koji daje doživljaj podvodnog restorana.

 

al mahara dubai