Dominikanska Republika 8 dana

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Dominikanska Republika putovanja iz Zagreba 2022.

 

TERMINI PUTOVANJA:

17.01.-25.01.2022.
18.01.-25.01.2022.

Cijena od 10.700 kn (takse uključene)

 

DOMINIKANSKA REPUBLIKA UVJETI ULASKA MVPEI:
Za hrvatske državljane nije potreban negativan nalaz PCR testa na COVID-19 ni karantena. U zračnoj luci se nasumično testira putnike brzim testom.

Putnici su dužni ispuniti e-kartu prilikom ulaska ili izlaska iz Dominikanske Republike koja se može naći na sljedećoj poveznici: https://www.godominicanrepublic.com/newsroom/coronavirus/.  Za svaki ulaz i izlaz potrebna je nova e-karta, a kôd generiran nakon popunjavanja obrasca može se u zračnoj luci predstaviti na digitalnom uređaju.

Za ulazak u Dominikansku Republiku nije potreban negativni COVID-19 test te se brzi testovi COVID-19 provode na slučajno odabranim putnicima po dolasku. Provjere temperature mogu provoditi dominikanske vlasti pri dolasku ili odlasku.

PONUDA HOTELA:

IMPRESSIVE RESORT SPA PUNTA CANA 5*

  • SMJEŠTAJ: sve sobe opremljene su klima uređajem, TV -om sa odjeljkom Link na međunarodne kanale, aparatom za kavu, sefom i balkonom s prekrasnim pogledom. Soba Tropical View Room nudi prekrasan pogled na bujnu vegetaciju. Ova moderna soba izvrstan je izbor za parove ili obitelji, ima bračni krevet ili dvije odvojene sobe s mogućnošću spajanja soba. Tu je TV, mini bar, aparat za kavu, opremljena kupaonica, glačalo i daska za glačanje, sušilo za kosu, klima uređaj. Soba s pogledom na ocean nudi balkon s pogledom na vrt i ocean.
  • OPREMA I USLUGE: recepcija, tri vanjska bazena, restoran sa švedskim stolom, pet a la carte restorana, barovi, saloni, spa centar, konferencijske sobe, usluga pranja i glačanja rublja, usluga čuvanja djece, ponuda izleta. SPORT I ZABAVA: 3 vanjska bazena, novouređena plaža, spa centar, dobro opremljena teretana, kazalište u kojem se održavaju predstave i nastupi uživo, filmske večeri, dječji i omladinski klub,. All Inclusive uključuje: neograničeno hrane i pića, kazališne predstave uživo, aktivnosti, predstave.

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda

Pronađite svoju destinaciju

Bali

Maroko

USA