Otok Hvar, Stari Grad, Depadansa Lavanda ***

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

 


AKCIJA 7=6 i 14=12 za dolaske do 8.6., od 6.7.-13.7. te od 7.9. do zatvaranja.

Akcije se ne mogu međusobno kombinirati

Minimalni boravak 3 noćenja, doplata za kraći boravak 20 %.

All inclusive light u hotelu i depadansama Lavanda: puni pansion te uz ručak i večeru 2 vrste domaćih žestokih alkoholnih pića, točeno pivo, otvoreno bijelo i crno vino i 2 vrste soka, mineralna i negazirana voda; sladoled ili kokice popodne za djecu, mini golf, odbojka na pijesku i upotreba tenis terena ovisno o raspoloživosti, ležaljke i suncobrani na bazenu, 1x tjedno tematska večera, besplatan pristup WIFI na bazenu i recepciji, sef na recepciji, besplatan parking, fitness u hotelu Arkada (100 m).

Popusti: jedno dijete do 1,99 g besplatno bez usluge na ležaju s roditeljima; jedno dijete od 2-11,99g u terminu od 20.4.-8.6. i od 7.9.-12.10. gratis na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe; u ostalim terminima jedno dijete 2-11,99 g 50 % popusta na pomoćnom ležaju; jedno dijete 2-11,99 g 30 % popusta na osnovnom ležaju u terminu 6.7.-24.8., a  50 % popusta o ostalim terminima; odrasli 30 % popusta na pomoćnom ležaju. 

Doplata za ručak 90 kn po danu u hotelu Arkada; za locco transfer luka- Starigrad-hotel-luka 55 kn po osobi oba smjera; kućni ljubimci nisu dopušteni; za boravišnu pristojbu 70 kn  po osobi.

 

Položaj: uz samo more, od grada udaljen cca. 15 minuta lagane šetnje

Hotelska ponuda: klimatizirani restoran, bazen sa slatkom vodom i terasom, sef na recepciji, bar uz bazen, lift – samo u glavnoj zgradi, besplatan parking, besplatan wi fi na bazenu i recepciji.

Sobe: sobe okrenute prema moru, tuš/WC, SAT TV, dio soba s balkonom i klima uređajem

Prehrana: all inclusive light: puni pansion (doručak, ručak, večera) te uz ručak i večeru 2 vrste domaćih žestokih alkoholnih pića, točeno pivo, otvoreno bijelo i crno vino i „soft drinks“ (2 vrste soka, mineralna i negazirana voda iz sokovnika), sladoled ili kokice popodne za djecu

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda