Costa Diadema: krstarenje do Kanarskih otoka i Madeire

Krstarenje brodom Costa Diadema do Kanarskih otoka i Madeire

Savona - Malaga - Cadiz - Arrecife - Fuerteventura - Las Palmas - La Gomera - St. Cruz de Tenerife - Funchal - Barcelona - Marseille - Savona

Polazak iz Savone 06/10 - 20/10/2024 | 15 dana / 14 noćenja 

 
DAN
LUKA DOLAZAK POLAZAK
6.10. Savona | Italija - 16.30
7.10. Plovidba - -
8.10. Malaga | Španjolska 14.00 19.00
9.10. Cadiz | Španjolska 8.00 17.00
10.10. Plovidba - -
11.10. Arrecife - Kanarski otoci | Španjolska 9.00 22.00
12.10. Fuerteventura - Kanarski otoci | Španjolska 7.00 20.00
13.10. Las Palmas - Kanarski otoci | Španjolska 8.00 21.00
14.10. St. Cruz de Tenerife - Kanarski otoci | Španjolska 7.00 17.00
15.10. Funchal | Portugal  9.00 18.00
16.10. Plovidba - -
17.10. Plovidba - -
18.10. Barcelona | Španjolska 13.00 20.00
19.10. Marseille | Francuska 9.00 18.00
20.10. Savona | Italija 8.00 -

 

RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi s trenutnom situacijom u luci pristajanja, brodar zadržava pravo izmjene itinerera.

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI - UKLJUEČENE LUČKE PRISTOJBE

 

Cijena za 14 noćenja 06.10.2024. - 20.10.2024.
1/2 Sea Balcony My Cruise 1,919.00 €
1/2 Sea View My Cruise 1,739.00 €
1/2 The Interior My Cruise 1,349.00 €

KATEGORIJA CIJENE – MY CRUISE

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: krstarenje prema programu, lučke pristojbe,  smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, SAT TV), prošireni puni pansion na brodu (piće nije uključeno), animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima s živom  glazbom, predstave u brodskom teatru, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  service charge/uslužna pristojba (obavezna doplata na brodu i/ili unaprijed, 11 € po osobi dnevno), izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja i drugo što nije navedeno pod „cijena uključuje), putno osiguranje.

KATEGORIJA CIJENE – ALL INCLUSIVE

Osim krstarenja (MyCruise), dodatno je uključeno i piće na brodu: neograničena ponuda pića na čaše uz veliku ponudu vina, piva, žestokih pića i cocktail-a. Paket pića dodatno uključuje izbor čajeva, kave i sokova.

Uključena je 1 boca (0,5l) vode po osobi dnevno (vodu na čaše možete konzumirati neograničeno).

APLIKACIJA MY COSTA

Po potvrdi rezervacije zaprimit ćete broj bookinga koji će Vam biti potreban pri aktivaciji aplikacije MyCosta. Moći ćete istražiti brod i destinacije već i prije nego se ukrcate. Imate mogućnost provjeriti ponudu i cijenu dodatnih usluga kao npr izleti i Internet, te koristiti popust za rezervacije preko aplikacije.

Tijekom krstarenja na aplikaciji možete pratiti svoje troškove, rezervirati razne usluge te se lakše snaći na palubama broda.

PARKING:

Vršimo uslugu rezervacije parkinga u Savoni koji se plaća na licu mjesta; 13 € po danu.

VODIČ ZA KRSTARENJA

Svim našim putnicima šaljemo vodič za krstarenje kako bi se što bolje pripremili za život na palubi broda. 

Dobrodošli na palubu broda Costa Diadema

Costa Diadema će Vas očarati širokim spektrom dnevnih i večernjih aktivnosti; od šetnji u zalazak sunca do kazališnih predstava gdje naši umjetnici iz cijelog svijeta oživljavaju čaroliju scene. Želite li aperitiv? Bar Aperol Spritz čeka na Vas s raskošanim okusima koji podsjećaju na trenutke zalaska sunca na pučini! A nakon večere? Probudite djete u sebi u našem Game room-u ili se opustite uz vrhunsko pivo u pravom njemačkom pubu. Pronaći ćete i cijelu palubu posvećenu najmlađima, s dvorcem i gusarskom galijom kao iz bajke. Za trenutke čistog opuštanja, tu je izvrsni spa gdje se možete prepustiti masaži s pogledom na more - pravi užitak!

TEHNIČKI PODACI BRODA COSTA DIADEMA
Inauguralno krstarenje:                 01/11/2014
Tonaža:                                         132.500 tona
Duljina broda:                                306 m
Broj paluba:                                   19     
Ukupan broj kabina:                      1862
Maksimalan broj putnika:              4947
Prosječna brzina broda:                19.9 čvorova       
Maksimalna brzina broda:             22.5 čvorova

756 balkonskih kabina
11 bazena 
8 restorana  
11 barova
 
TIPOVI KABINA
Sve kabine su opremljene sljedećim sadržajima: tuš/wc, klima uređaj (temperaturu samostalno regulirate na termostatu), SAT TV, telefon za pozive unutar broda, sef i sušilo za kosu. U kupaonama se nalazi sapun, kupka za tuširanje, šampon za kosu te ručnici koji se dnevno mijenjaju. Dragocjenosti možete pohraniti u sefu čiju šifru sami definirate. Brodar ne preuzima odgovornost za izgubljene ili ukradene osobne stvari koje nisu bile pohranjene u sefu. Napon na brodovima je 110/220 V. U kabinama ćete naći vrećicu za rublje kao i cjenik navedene usluge.
UNUTARNJA KABINA 
Veličina unutarnjih kabina je 12-15 m² te je prilagođena putnicima koji traže cijenom najpovoljniju opciju. 
KABINA S PROZOROM 
Veličina kabina s prozorom je 17-20 m² te imaju brodski prozor koji se ne može otvoriti, ali u kabini imate dnevno svjetlo. Neke od kabina s prozorom imaju djelomično zaklonjen pogled čamcima za spašavanje. 
KABINA S BALKONOM 
Kabine s balkonom su najveće, od 20 m² te imaju privatni vanjski prostor s manjom sjedećom garniturom za Vaš ugodniji boravak na balkonu. 

KATEGORIJE KABINA: CLASSIC & PREMIUM
Kabine kategorije Premium se nalaze na višim brodskim palubama te imate mogućnost izabrati termin večere (raniji ili kasniji termin).


INTERNET
Brod je opremljen Internet uslugom te je putnicima na raspolaganju opcija plaćanja interneta po minuti korištenja ili u paketu. 
Upotreba paketa plaća se po danu korištenja, pri čemu aktivacija interneta iznosi 3 €. 
U ponudi su sljedeći paketi, a njihova cijena je niža ukoliko ga rezervirate unaprijed preko Costa aplikacije
o    Whatsapp paket, 5€ dnevno 
o    Social paket - društvene mreže, 10 € dnevno 
o    Full paket – društvene mreže, e-mail, internet, 17 € dnevno
o    Plaćanje po minuti – 0,25 € po minuti 

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

Za državljane RH za krstarenja unutar Europske Unije dovoljna je važeća osobna iskaznica. Za putovanja unutar EU, a koja dodatno uključuju i neku državu izvan EU (npr Tunis, Maroko, Turska, Egipat, Izrael), potrebna je putovnica koja mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od datuma povratka s putovanja. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. 
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr   


OTKAZ REZERVACIJE I OPĆI UVJETI BRODARA:

Otkaz rezervacije potrebno je uputiti u pismenom obliku. Za krstarenja vrijede Opći uvjeti brodara te se u slučaju otkaza zadržavaju sljedeći iznosi od ukupne cijene putovanja: do 60 dana prije početka putovanja 20% cijene aranžmana, 60 – 46 dana 40% cijene aranžmana, 45-31 dan 60% cijene aranžmana, 30-16 dana 80% cijene aranžmana te 15 dana prije putovanja 100% od cijene aranžmana, nakon polaska 100% cijene aranžmana. 
Za krstarenja duža od 15 noćenja, vrijede stroža pravila: otkaz 90 dana i duže 20%, 89 – 60 dana 40%, 59-35 dana 60%, 35 – 15 dana 80%, kraće od 14 dana 100%.


PUTNO OSIGURANJE:

Preporučujemo Vam dodatno osiguranje od otkaza te putno zdravstveno osiguranje. U slučaju da je potrebno otkazati krstarenje zbog bolesti, brodari primjenjuju gore navedenu otkaznu skalu i storno penale, ali putnik ima pravo na pokriće troškova do iznosa od 90% od strane osiguravajuće kuće ukoliko se ugovori takav tip police, u skladu s uvjetima naznačenim na polici osiguranja. Putno osiguranje od otkaza se ugovara prilikom rezervacije putovanja.
Dodatno Vam preporučujemo da se i zdravstveno osigurate (pogotovo, obitelji s djecom) jer se sve zdravstvene usluge na brodu dodatno plaćaju. Kartica HZZO nije važeća na brodu. Dodatno nudimo osiguranje prtljage te osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.


TRENUTNE INFORMACIJE I ZAHTJEVI vezano za COVID smjernice koje su trenutno važeće za ukrcaj i boravak na brodu:
Od 14.02.2023. više nema nikakvih restrikcija vezano za COVID-19 mjere. Molimo za pravovaljane informacije zatražite u Agenciji prilikom rezervacije putovanja radi mogućih izmjena od datuma objave programa!

 

 

ID: Costa
cijena od 1,349.00 €
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 1,349.00 €