Barcelona 5 dana avionom - Kolovoz 2023

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

BARCELONA Putovanje 5 dana zrakoplovom Croatia Airlines iz Zagreba 2023.

 

Mogućnost vezanog leta iz Splita, Dubrovnika (na upit): od €65 (489,74 kn)

 
Predviđeni hotel: Eurohotel Gran Via Fira****
 
Datum putovanja: 13.-17.08.2023. - Garantirani polazak!
 
Program putovanja:

 
1. dan: ZAGREB - BARCELONA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman, kod šaltera informacija u 16:00 sati (mogućnost doplate za vezani let iz Splita ili Dubrovnika). Prijava na direktan let zrakoplova Croatia Airlines za Barcelonu u 17:50 sati. Slijetanje u Barcelonu u 20:00 sati. Transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Predlažemo odlazak javnim prijevozom  do Plaça d'Espanya, jednog od najljepših gradskih trgova, gdje se nalazi i poznata Arena – nekadašnje poprište borbi s bikovima, koje je danas preuređeno u veliki trgovački centar s brojnim restoranima. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.
 
2. dan: BARCELONA
Doručak. Odlazak na razgled grada javnim gradskim prijevozom i pješice: Kolumbov spomenik, Placa Reial, katedrala, bazilika Santa Maria del Pi, Gotička četvrt, tržnica Boqueria, Rambla, Plaça de Catalunya,
Casa Batllo, Casa Mila, Sagrada Familia - remek djelo arhitekta Antonija Gaudíja. Slobodno poslijepodne za vlastito istraživanje grada, posjet Pomorskom muzeju ili Picassovom muzeju, te odlazak do stare luke Port Vell i poznatog Akvarija. U večernjim satima predlažemo posjet Tablaosima – restoranima u kojima se pleše i pjeva flamenko. Noćenje.
 
3. dan: BARCELONA
Doručak. Odlazak javnim prijevozom i pješice do Parka Guell, fascinantne kreacije vrtova i arhitektonskih oblika genijalnog arhitekta Gaudija (ulaz u centralni dio parka se naplaćuje). U popodnevnim satima predlažemo odlazak do čuvenog Camp Noa, na obilazak stadiona i prostorija kluba, ili posjet arhitektonskom muzeju „Poble Espanyol“, s replikama svih najpoznatijih zdanja i stilova gradnje u Španjolskoj. U večernjim satima predlažemo odlazak na otvorenu predstavu „Čarobne fontane“, čudesnu igru svjetlosti, vode  i glazbe na Plaça d'Espanya. Noćenje.
 
4. dan: BARCELONA – fakultativni izlet FIGUERAS - GIRONA
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom u Figueras  i Gironu (prijava i plaćanje u agenciji prilikom rezervacije putovanja). U Figuerasu se nalazi Muzej Dali, koji je meta svih ljubitelja umjetnosti i onih koji žele vidjeti nešto potpuno originalno. Salvador Dali utemeljitelj je zaklade koja se brine o tome da sva njegova djela budu prikazana na poseban način i na posebnom mjestu, a oslikani stropovi i trodimenzionalni izlošci svjedoče o njegovoj genijalnosti (ulaznica za muzej uključena u cijenu izleta). Na povratku, zaustavljanje u slikovitom mjestu Girona - šetnja povijesnim centrom do katedrale i židovske četvrti. Povratak u Barcelonu u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.
 
5. dan: BARCELONA – fakultativni izlet Tibidabo – Montserrat - ZAGREB
Doručak. Predlažemo izlet autobusom „Tibidabo i Montserrat“ (uz doplatu). Vožnja autobusom do najvećeg španjolskog marijanskog svetišta Montserrat, smještenog visoko u kamenitim planinama čudesnih oblika, od kojih zastaje dah. Tu se smjestio benediktanski samostan s poznatim kipom „Crne Gospe“, zaštitnice Katalonije. Slobodno vrijeme za obilazak svetišta. Na povratku u Barcelonu, posjet  vidikovcu Tibidabo, smještenom na 520 metara nadmorske visine, s prekrasnim pogledom na Barcelonu. Na vidikovcu se nalazi crkva Sagrado Corazon i zabavni park. Povratak u Barcelonu i transfera autobusom od hotela do Zračne luku u Barceloni u 16:00 sati. Putnicima koji ostaju u gradu, predlažemo posjet poznatoj plaži Barceloneti ili slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 18:20 sati. Dolazak u Zagreb u 20:20 sati.

FIRST MINTE CIJENA vrijedi za uplate do 45 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta.
 
Pristojbe zračnih luka uključene u cijenu aranžmana!
 

 

Datum putovanja

First minute cijena

Redovna cijena

13.-17.08.2023.

€680 (5.123,46 kn)

€710 (5.349,50 kn)

 
Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn
 
Doplata za jednokrevetnu sobu: €190 (1.431,56 kn)
 
Popust: dijete do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasla osoba bez popusta na pomoćnom ležaju.
 
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Barcelona – Zagreb, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama na osnovi 4 noćenja s doručkom, transfer Zračna luka Barcelona – hotel – Zračna luka Barcelona, sve razglede prema programu, jamčevina i troškovi organizacije putovanja.
 
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: boravišnu pristojbu, fakultativne sadržaje, ulaznice, troškove osobnih narudžbi i javnog prijevoza, putno osiguranje.
 
Obavezna doplata za boravišnu pristojbu €2 po osobi i noćenju. Plaćanje na licu mjesta. Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu.
 
Doplata za vezani let iz Splita, Dubrovnika (na upit): od €65 (489,74 kn)
 
PRTLJAGA: Na svim letovima Croatia Airlinesa putnik ima pravo ponijeti sa sobom u putničku kabinu jedan komad ručne prtljage do 8 kg, dimenzije do 115 cm (55x40x20 cm) i dodatno jedan manji komad osobne prtljage (npr. 1 žensku ručnu torbu ili 1 torbu za laptop ili 1 torbu za spise), te jedan komad predane prtljage do 23 kg, zbroja dimenzije do 158 cm.
 
Cijena javnog gradskog prijevoza: pojedinačna karta €2,40; karnet za 10 vožnji €11,35
 
Fakultativna ponuda izleta (plaćanje na licu mjesta, prijava u agenciji kod rezervacije):

  • ulaznica za Park Guel €10, djeca 7-12 godina €7
  • Flamenco show uz piće €45, djeca 4 do 8 godina 22,50 €
  • izlet Tibidabo - Montserat €50, djeca do 12 godina 25 € (min. 10 prijavljenih)
  • Izlet u Figueras i Gironu €80 (602,76 kn)  – plaćanje u agenciji prilikom rezervacije aranžmana.
  • izlet autobusom u Figueras i Gironu s uključenom ulaznicom u Dalijev muzej u Figuerasu
  • djeca do 8 godina €60, djeca od 9-17 godina i studenti €70
  • Cijena vrijedi za min. 15 prijavljenih putnika.

 
NAPOMENE: Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Organizator nije odgovoran za eventualno povećanje cijena ulaznica i fakultativne ponude.
 
GRANIČNE FORMALNOSTI ZA ULAZAK U ŠPANJOLSKU

  • Državljani Hrvatske U Španjolsku mogu putovati s valjanom osobnom iskaznicom ili putovnicom. Molimo da svakako provjerite valjanost putnih isprava. Pripazite na Vaše putne isprave, kao i na sve vrijedne stvari.

 
 
Preporučujemo  putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora kod Adriatic osiguranja, broj police OV0682928167 i jamčevno osiguranje kod Adriatic osiguranja,  broj police OV0682928166. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o. Zagreb, 27.03.2023.
 
 

ID:Integral
13.08.2023. - 17.08.2023.
cijena od 680 € | 5.123,46 HRK
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje
cijena od 680 € | 5.123,46 HRK

Pronađite svoju destinaciju

Austrija

Beč

1

Engleska

Estonija

Finska

Grčka

Atena

2

Irska

Dublin

1

Island

Italija

Rim

2

Latvija

Riga

2

Mađarska

Nizozemska

Poljska

Krakow

1

Portugal

Slovačka

Turska

Španjolska

Madrid

1

Švedska