Bali beach stay

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

BALI Beach Stay 9 dana/6 noćenja

 

Rajski otok Indonezije

Datum putovanja: 25.4. – 3.5.2019. - zrakoplovom iz Zagreba

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ZAGREB – DOHA
Polijetanje zrakoplova iz Zračne luke Zagreb u 9.45 sati za Dohu na liniji QR216 (Qatar Airways) Preporuka je da na prijavu za let dođete dva sata prije polijetanja zrakoplova. Dolazak u Dohu u 16.15 sati po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja u 17.30 sati na liniji QR964 (Qatar Airways).

2. dan: DOHA – DENPASAR (OTOK BALI)
Dolazak na otok Bali u zračnu luku Denpasar u 8.10 sati. Organizirani prijevoz do izabranog hotela. Rana prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

3. – 7.dan: BALI
Boravak u izabranom hotelu na osnovi 6 noćenja s doručkom. Odlazak na izlete uključene u program tijekom boravka na Baliju (2 cjelodnevna i 1 poludnevni izlet).

8. dan: DENPASAR (OTOK BALI) – DOHA
Odjava iz hotela te slobodno vrijeme do organiziranog transfera u zračnu luku. Do polaska transfera, prtljagu možete ostaviti na za to predviđenom mjestu u dogovoru s recepcijom hotela. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dohu u 18.45 sati na liniji QR963 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu predviđen je u 23.45 sati.

9. dan: DOHA – ZAGREB
Nastavak leta za Zagreb u 2.00 sati na liniji QR215 (Qatar Airways). Dolazak u Zagreb predviđen je u 7.00 sati.

 

HOTEL

First minute cijena aranžmana po osobi

Redovna cijena aranžmana po osobi

The Oasis Kuta 3* - Kuta

4.950 kn

5.250 kn

Taman Agung 3* - Sanur

5.150 kn

5.450 kn

The Jayakarta 4* - Seminyak

5.850 kn

6.150 kn

The Four Points by Sheraton 4* - Kuta

6.550 kn

6.850 kn

Nikko Bali 4* - Benoa/Nusa Dua

7.150 kn

7.450 kn

Grand Mirage Resort 5* - Benoa/Nusa Dua

7.250 kn

7.550 kn

Inaya Putri Bali 5* - Nusa Dua

8.090 kn

8.390 kn

Navedene cijene su po osobi u dvokrevetnoj standard sobi.

First minute popust 300 kn za rezervacije do 45 dana prije polaska ili do popunjenja mjesta po FM cijeni.

Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 2.990 kn

Cijena po osobi uključuje:
- prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi prema rasporedu letova navedenom u programa putovanja
- transfer od zračne luke do hotela i natrag
- rana prijava u izabrani hotel
- smještaj u izabranom hotelu na osnovi 6 noćenja s doručkom
- 2 cjelodnevna i 1 poludnevni izlet
- asistenciju lokalnog agenta
- jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:
- zrakoplovne pristojbe 2.990 kn (obavezna doplata kod prijave, podložna je promjeni od strane zrakoplovne kompanije)
- dodatne usluge, obroke i izlete ukoliko drugačije nije navedeno
- ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda
- putna osiguranja.

Najmanji broj putnika: 10

Viza: nije potrebna. Putovnica mora biti važeća 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Kopiju putovnice potrebno je dostaviti prodajnom mjestu prilikom rezervacije putovanja.

Napomena:
Moguće je napraviti individualne rezervacije u hotelima prema izboru na navedene datume uz korekciju cijene, a prema cijenama i raspoloživosti smještaja u trenutku upita.
Na cijene iz individualne ponude ne primjenjuje se first minute popust.
Odjava iz hotela do 10:00 sati.
Jednokrevetna soba na upit.


FAKULTATIVNI IZLETI (uključeni u cijenu):

KINTAMANI (cjelodnevni izlet - 8 sati)
Bali je poznat po svojim tradicionalnim plesovima. Jedan od najpoznatijih je ples Barong i Keris koji dočaravaju priču iz drevnog epa Ramayana. Izlet započinje upravo ovim plesom, uživanjem u ljepoti i eleganciji vještih balinežanskih plesača. Ples izražava vječnu borbu dobrih i zlih duhova i završava s Kerisom, čarobnim plesom bodežom. Izlet se nastavlja posjetom selu Kemenuh u kojem vješti balinežanski umjetnici rezbare drvo i izrađuju tradicionalne suvenire i umjetnine od drveta. Slijedi odlazak do sela Kintamani iz kojeg se pruža veličanstven pogled na jezero Batur i istoimeni aktivni vulkan. Slobodno vrijeme za ručak i uživanje u pogledu. Poslije odmora nastavak izleta prema Tampaksiringu i svetom izvoru. Lokalno stanovništvo vjeruje da izvor daruje vječnu mladost.

MISTIKA ISTOČNOG BALIJA (cjelodnevni izlet – 9 sati)
Ovaj cjelodnevni izlet uvest će Vas dublje u zamršeno, drevno i jedinstveno kulturno nasljeđe Balija. Istočni kutevi otoka nisu razvijeni poput juga te ovaj predio nudi mnoga neistražena bogatstva. Ovaj Vas izlet vodi izvan utabanih turističkih puteva i pokazuje drugu stranu Balija, onu mističnu, magičnu i duhovnu stranu.
Izlet započinje u selu Batu Bulan upoznavanjem s Batik tehnikom slikanja. Slijedi odlazak prema planini Agung (3.142 m) i najsvetijem i najvišem vulkanu na čijim se obroncima nalazi kompleks hrama Besakih.
Na Bukit Jambulu slijedi kraće slobodno vrijeme na uživanje u panorami i ručak. Nastavak izleta kroz Klungkungu drveni kraljevski grad u kojem se nalaze izuzetni primjerci arhitekture Kerta Gosa (sudnica).

NEZABORAVNI ZALAZ SUNCA (poludnevni izlet – 5 sati)
Izlet uključuje odlazak do jednog od najljepših balinežanskih hramova - kraljevskog hrama Mengwi (izgrađenog 1634. god.), posjet svetoj šumi majmuna u blizini sela Alas Kedaton te posjet hramu Tanah Lot izgrađenom na vrhu stijene iz kojeg se može uživati u najljepšem zalasku sunca na svijetu!

Napomena: Lokalni vodiči su na engleskom i njemačkom jeziku. Tijekom izleta nije uključen ručak (plaćanje na licu mjesta). Pred hotel će po Vas doći shuttle bus - odlazak s mjesta okupljanja (Grayline Departure Lounge) - o svim vremenima polazaka/povrataka bit ćete obaviješteni u svom hotelu.


KORISNE INFORMACIJE BALI:

Službeno ime: Republika Indonezija
Geografski položaj: Indijski ocean
Površina i broj stanovnika: 1.919.440 km2; 214.973.900 st.
 Glavni grad: Jakarta (glavno središte na Baliju - Denpasar)
 Službeni jezik: bahasa indonesia – službeni, a koristi se i engleski i njemački
Religija: muslimani
Vremenska razlika: +6/+7 sati u odnosu na Hrvatsku
Valuta: Indonezijski rupee (IDR), 1 EUR= cca 15 IDR po tečaju na dan 20.05.2018.
 Električni napon: 110/220 V (potreban adapter)
 Klima: tropska klima tokom cijele godine sa toplim, vlažnim danima i ugodno blagim večerima.
 Pozivni broj zemlje: +62
Odjeća: lagana odjeća - kratke hlače i lagane majice. Ako posjećujete brdske predjele ili provodite duže vremena u prostorijama sa klima uređajima potrebna će Vam biti i lagana vesta ili džemper. U hramove nije dopušten ulazak u kratkim hlačama.
 Cijepljenje: nije potrebno

Za navedeni aranžman vrijede Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane. Prilikom prijave potpisujete ugovor o putovanju čiji su sastavni dio Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane. Vašim potpisom iskazujete suglasnost s Općim uvjetima. Prilikom prijave plaćate akontaciju 30% iznosa aranžmana čime je vaša rezervacija potvrđena. Ostatak iznosa uplaćujete najkasnije 21 dan prije polaska na put ukoliko se niste odlučili za obročno plaćanje. | Prema zakonskim propisima pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa, pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. | Kod charter letova, red letenja podložan je promijeni u vrlo kratkom vremenu pred polazak na put. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplovom, radnim vremenima, lokalitetima koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Radno vrijeme pojedinih znamenitosti je različito tako da se vremenski tijek razgledavanja može mijenjati. Preporučamo uplatu putnog osiguranja. Informacije na prodajnim mjestima. | Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr

 

 

ID: PT
Trenutno nema dostupnih ponuda