Austrijska jezera i festival narcisa

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

AUSTRIJSKA JEZERA & FESTIVAL NARCISA

HALLSTATT - BAD ISCHL - ST.WOLFGANG

Hotel Star Inn ***

Datum putovanja: 23.-24.05.2020. - garantirani polazak

1. dan ZAGREB – HALLSTATT – BAD ISCHL – ST. WOLFGANG
Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Vožnja prema biseru austrijskih jezera: Hallstattu, gradiću poznatom po pastelnim kućicama. Njegova ljepota i prirode toliko je oduševila Kineze da su napravili odličnu repliku u svojoj zemlji. Ovo mjesto poznato je i po najstarijem rudniku soli u svijetu. Hallstatt zajedno s planinom Dachstein čini kulturni krajolik Salzkammergut koji je  upisan na UNESCO-ov popis svjetske baštine. Nakon šetnje šarmantnim ulicama grada i uživanja u pogledu na jezero, krećemo na put prema Bad Ischlu. Mjesto je poznato aristokratsko ljetovalište. Ovdje se nalazi i Kaisservilla, ljetna rezidencija obitelji Habsburg u kojoj je carica Sissi šetala parkom. Slijedi šetnja pitoresknom povijesnom jezgrom do jedne od čuvenih austrijskih slastičarnica Zauner gdje se možete počastiti išlerima koji su ovdje nastali.  Nakon kratkog odmora nastavak puta do St. Wolfganga, poznatog turističkog odredišta. Šetnja do bogato ukrašene crkve s Pacherovim oltarom u gotičkom stilu. Kraće slobodno vrijeme. Vožnja u smjeru hotela. Smještaj u hotel 3* na području Salzkammerguta. Noćenje.

2. dan BAD AUSEE - ZAGREB
Doručak. Odlazak do mjesta Bad Ausse, slijedi šetnja tradicionalnim austrijskim gradićem poznatog po Mercedes mostu koji je sagrađen u obliku znaka za automobile Mercedes. Zatim uživanje u Festivalu Narcisa koji mjesto pretvara u cvjetnu fantaziju. Najveći austrijski festival cvijeća povezuje lokalne tradicije i prijateljsko gostoprimstvo s prirodnim okruženjem ovog područja. Šareni program događanja dopušta gostima da se druže s lokalnom zajednicom i dive se mirisnim, maštovitim rukotvorinama od narcisa. Posjet glavnom događaju, uživanje u procesiji cvijeća, tradicionalnoj muzici i lokalnim običajima. Nakon cvjetnih radosti nastavak vožnje prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

First minute cijena:  760 kn
(vrijedi za uplate do 30 dan prije putovanja ili do popunjenja mjesta)

CIJENA ARANŽMANA: 820  kn

Doplata za jednokrevetnu sobu:  250 kn
Popust: djeca i odrasli na pomoćnom ležaju 5% popusta

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama, na osnovi noćenja s doručkom, sve razglede prema programu, voditelj putovanja, organizaciju putovanja, jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE: putno osiguranje, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike.
Informativne cijene ulaznica: za Festival narcisa 15 € (cijena je podložna promjeni) , mlađi do 15 godina imaju besplatan ulaz.

ZA PUTOVANJE JE POTREBNO NAJMANJE 40 PRIJAVLJENIH PUTNIKA. Preporučujemo putno osiguranje. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora, broj police 11-7002693683 i jamčevno osiguranje, broj police 45-7002691624, kod Uniqa osiguranja d.d. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o., Zagreb, 21.01.2020.

 

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda