Amsterdam 4 dana avionom

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

AMSTERDAM I MALA NIZOZEMSKA TURA 4 dana avionom iz Zagreba

 

TERMIN PUTOVANJA: 14.05; 03.06; 05.08.2021. (GARANTIRANI POLASCI 03.06 i 05.08.2021)

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan putovanja ZAGREB – AMSTERDAM
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb, kod poslovnice TISAK na odlaznom terminalu, u 14:30 gdje će Vas dočekati voditelj putovanja. Prijava i let za Amsterdam na direktnoj liniji KLM-a u 16:00 sati. Slijetanje u Amsterdam u 18:05. Nakon obavljanja carinskih formalnosti transfer do hotela. Smještaj u hotel te nakon toga odlazak u razgled grada javnim gradskim prijevozom i pješice. Šetnja gradom od Centraal Stationa do glavnog gradskog trga Dam: glavna željeznička stanica, ulica Damrak, Red light district, Obeliks, Kraljevska palača. Slobodno vrijeme. Povrat u hotel. Noćenje.

2. dan putovanja AMSTERDAM
Doručak. Odlazak u razgled grada javnim prijevozom i pješice: Trg Dam, Kraljevska palača, kuća Ane Frank,  Rembrantsplein, Munt, tržnica cvijeća, Begijnhof, Museumplein. Prošetat ćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat. Odlazak do poznate brusionice dijamanata Coster Diamonds uz mogućnost kupovine nakita po tvorničkim cijenama. Predlažemo nezaboravnu vožnju amsterdamskim kanalima na kojoj ćete upoznati Amsterdam iz sasvim drugačije perspektive (uz doplatu) Slobodno vrijeme u Amsterdamu za šetnju i uživanje u kavici na jednoj od amsterdamskih terasa uz kanale. Predlažemo odlazak u poznati Heineken Experience uz degustaciju piva. Noćenje.

3. dan putovanja AMSTERDAM – MALA NIZOZEMSKA TURA (fakultativno)
Doručak. Predlažemo fakultativni izlet MALA NIZOZEMSKA TURA (uz doplatu): odlazak autobusom na poludnevni izlet prema sjeveru Nizozemske do Zaanse Schanse – tradicionalnog sela i muzeja na otvorenom, gdje se nalaze najljepši primjerci vjetrenjača u Nizozemskoj. Posjetit ćete manufakturu klompi – tradicionalni nizozemski proizvod te tradicionalnu nizozemsku siranu, gdje ćete imati priliku degustirati i kupiti sir. Slijedi posjet prekrasnom ribarskom selu Volendam. Slobodno vrijeme za uživanje u kafićima ili malim restoranima uz more i kupovinu suvenira. Povratak u Amsterdam u poslijepodnevnim satima gdje preporučujemo posjet jednom od najpoznatijih svjetskih muzeja Van Gogh, Rijksmuseum ili muzeju/kući Ane Frank. Noćenje. Predvečer preporučamo posjetu Van Gogh muzeju (uz doplatu). Navečer predlažemo odlazak do poznatog Extra Cold Ice Bara gdje ćete uživati u čarobnoj atmosferi ledenog bara na -10C uz posebnu zaštitnu odjeću i degustaciju 3 pića iz čašica od leda. Noćenje.

4. dan putovanja AMSTERDAM – ZAGREB
Doručak. Slobodno vrijeme za shopping te ispijanje kave na nekom od amsterdamskih trgova. Transfer autobusom do Zračne luke Amsterdam Schiphol. Direktan let za Zagreb na redovnoj liniji KLM-a s polaskom u 13:40. Slijetanje u Zagreb u 15:30. Kraj programa.

Cijena aranžmana: 

Polazak 14.05-17.05.2021.,   First minute: 2.590 kn, Redovna cijena: 2.790 kn

Polazak 03.06.-06.06.2021.,(TIJELOVO) First minute: 2.690 kn / Redovna cijena: 2.890 kn

Polazak 05.08-08.08.2021., (DAN OSLOBOĐENJA), First minute: 2.490 kn, Redovna cijena: 2.690 kn


Cijena aranžmana uključuje:
•    povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Zagreb-Amsterdam-Zagreb
•    smještaj u hotelu 3/4* osnovi 3 noćenja s buffet doručkom u dvokrevetnoj sobi
•    transfer autobusom zračna luka-hotel-zračna luka
•    sve razglede prema programu
•    licenciranog turističkog pratitelja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja
•    osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti
•    organizaciju i pripremu putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:
•    pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje putničke karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1190,00 kn – iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata;
•    boravišna pristojba u iznosu od 3 EUR po odrasloj osobi i noćenju (plaćanje na licu mjesta);
•    ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana; fakultativne izlete;
•    obroke koji nisu uključeni u cijenu
•    doplata za jednokrevetnu sobu 1390,00 kn


Obavezne doplate:
•    pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje putničke karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1190,00 kn – iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata;
•    boravišna pristojba u iznosu od 3 EUR po odrasloj osobi i noćenju (plaćanje na licu mjesta);

Eventualne doplate: 
•    izlet autobusom MALA NIZOZEMSKA TURA – cca. 55 EUR (minimalno 10 prijavljenih putnika)
•    vožnja brodom po amsterdamskim kanalima – cca. 19 EUR
•    Heineken Experience uz degustaciju i rezervaciju – cca. 21 EUR
•    ulaznica za muzej Van Gogh bez čekanja – cca. 22 EUR
•    Ice bar Extra Cold s uključenom ulaznicom – cca. 24 EUR

Popusti: 
•    trokrevetna soba na upit. Popust za dijete 2-12 godina na pomoćnom ležaju 400,00 kn, popust za odraslu osobu na pomoćnom ležaju 200,00 kn.

Informacije o letu:

RED LETENJA na KLM-u, 14.05.

KL 1942    Zagreb     16.00    Amsterdam Schiphol    18:05
KL 1941    Amsterdam Schiphol    13:40    Zagreb     15:30

RED LETENJA na KLM-u, 03.06.

KL 1942    Zagreb     16.00    Amsterdam Schiphol    18:05
KL 1941    Amsterdam Schiphol    12:10    Zagreb     14:00
PRIJEVOZNIK: KLM
Prtljaga: U cijenu je uključena predana prtljaga do 23kg i 1 komad ručne prtljage do 12 kg.

Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

VAŽNE INFORMACIJE:
Završno pismo dostavljamo Vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.). Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:  
Za državljane RH viza za Nizozemsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

UPLATE I REZERVACIJE:
Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 30% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili da nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena! Za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%. 48 sati prije putovanja dobit ćete završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:
•    gotovina, internet bankarstvo
•    kreditne kartice: Diners, Maestro, Visa, Mastercard

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Uplatom akontacije/aranžmana pristajete na navede uvjete stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Sukladno ZPUT-u Agencija je s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Zagreb temeljem Ugovora o osiguranju od dana 03.09.2020. ugovorila: osiguranje jamčevine za slučaj nesolventnosti koje omogućava Ugovaratelju/Putniku neposredno ostvarivanje prava iz jamčevine od osiguravajućeg društva pod brojem police 11 - 7002783444, te osiguranje od odgovornosti za štetu koju Agencija prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza iz Ugovora pod brojem police 45 - 7002783241. U slučaju nastanka osiguranog slučaja Ugovaratelj/Putnik je dužan na najbrži način kontaktirati osiguravatelja UNIQA osiguranje d.d. Zagreb. Ovo vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja ili platne nemogućnosti Agencije i osiguranju od odgovornosti za štetu.  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.


Minimalan broj putnika: 20
Maksimalan broj putnika: 30

ID: M