Advent u Njemačkoj München - Nürnberg - Passau

Dodaj u favorite
Registrirajte se kako bi primali akcijske cijene za odabranu ponudu.
Više o korištenju osobnih podataka pročitajte ovdje

Advent u Njemačkoj 2021. MÜNCHEN –NÜRNBERG -PASSAU

 

Datum putovanja: 3.-5.12., 10.-12.12., 17.-19.12.2021.

1. dan  ZAGREB - MÜNCHEN
Polazak autobusa u 5:30 s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku u MÜNCHEN slijedi razgled bavarske metropole: KARLSPLATZ, KARLSTOR, FRAUENKIRCHE, MARIENPLATZ, NOVA I STARA VIJEĆNICA, PETROVA CRKVA, PIVNICA HOFBRAUHAUS, ZGRADA OPERE, MAXILILLIANSTRASSE, ODEONSPLATZ, FELDHERNNHALLE, HOFGARTEN. Slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo posjet božićnom sajmu i uživanju u tradicionalnim specijalitetima. Smještaj u hotel 3*. Noćenje.

2. dan  MÜNCHEN – NÜRNBERG ( fakultativni izlet) - MÜNCHEN
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet autobusom  u NÜRNBERG. Vožnja do Nürnberga uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku razgled grada: STARI GRAD – GLAVNI GRADSKI TRG – LIJEPA FONTANA - GRADSKA TRŽNICA - KATEDRALA SV. LOVRENZA – FRAUENKIRCHE – GRADSKA VJEČNICA – KAISERBURG. Ostatak dana slobodno vrijeme za kupovinu i  posjet adventskom sajmu, jednom od najljepših u Europi, s bogatom ponudom medenjaka i božićnih ukrasa. Povratak u München. Noćenje.

3.dan  MÜNCHEN  – PASSAU – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela i vožnja do Passaua, jednog od najljepših njemačkih gradova. Po dolasku u PASSAU, poznatog kao «grada na tri rijeke», slijedi razgled grada: STARI GRAD – KATEDRALA SV. STJEPANA – STARA BISKUPSKA UTVRDA. Slobodno vrijeme za posjet adventskom sajmu. Polazak za Zagreb u 17:00 sati. Vožnja kroz Njemačku, Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja na putu  radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

First minute cijena po osobi: 1.090 kn
First minute cijena  vrijedi za uplate do 21 dan prije putovanja ili do popunjenja mjesta.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 1.190 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 400 kn

Popust: dijete do 12 godina 10 % popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasli 5 % popusta na pomoćnom ležaju.

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* na osnovi 2 noćenja s doručkom, pratitelja putovanja, razglede prema programu, organizaciju putovanja.

Fakultativno: izlet u Nürnberg : 160 kn (minimalan broj putnika 25)

Cijena ne uključuje: putno osiguranje, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike koji se posjećuju.

PROTOKOLI VEZANI UZ COVID-19

Svi putnici stariji od 12 godina koji dolaze iz Republike Hrvatske mogu ući u SR Njemačku bez obveze karantene i digitalne najave ulaska uz predočenje sljedećih potvrda napravljenih u ovlaštenoj zdravstvenoj ustanovi te ispisan na njemačkom, engleskom ili francuskom jeziku u papirnatoj ili digitalnoj formi:
•    negativni PCR test ne stariji od 72 sata (računajući od trenutka uzimanja brisa) ili antigenski test za izravno dokazivanje virusa korona SARS-CoV-2 ne stariji od 48 sati (računajući od trenutka uzimanja brisa),

•    potvrdu o potpunom cijepljenju (osobe koje su cijepljene s dvije doze cjepiva uz napomenu da je od drugog cijepljenja prošlo više od 14 dana

•    potvrdu o cijepljenju s jednom dozom cjepiva (cjepivo koje se prima u samo jednoj dozi) uz napomenu da je od cijepljenja prošlo više od 14 dana

•    potvrdu o izlječenju – osobe koje su preboljele bolest COVID-19 s kojom se dokazuje da je od prestanka bolesti prošlo minimalno 28 dana, a ne više od 6 mjeseci,

Epidemiološke mjere u SR Njemačkoj
U SR Njemačkoj postoji obveza nošenja FFP-2 zaštitnih maski u sredstvima javnog prijevoza i trgovinama, a u nekim gradovima i na frekventnim ulicama. Policija kontrolira poštivanje propisanih mjera i prekršitelje novčano kažnjava. Epidemiološke mjere se prilagođavaju epidemiološkoj situaciji i incidenciji slučajeva zaraze COVID-19 na određenom području.

Povratak u Republiku Hrvatsku
Prilikom povratka u Republiku Hrvatsku, putnik mora predočiti jedno od navedenog:
•    EU digitalnu COVID potvrdu.
•    negativan nalaz PCR testa  ili brzog antigenskog testa na SARS-CoV-2
•    ili obaviti PCR testiranje ili brzo antigensko testiranje - BAT na SARS-CoV-2 odmah po dolasku u Republiku Hrvatsku (o vlastitom trošku), uz obvezu samoizolacije do prispijeća negativnog nalaza.

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Njemačku na službenim stranicama MVEP-a.


ZA PUTOVANJE JE POTREBNO NAJMANJE 40 PRIJAVLJENIH PUTNIKA Preporučujemo  putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora kod Wiener osiguranja, broj police 1322-00056087 i jamčevno osiguranje kod Croatia osiguranja,  broj police 298625000155. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o. Zagreb, 29.09.2021.

 

ID: Integral
Trenutno nema dostupnih ponuda