CIPAR - 8 dana avionom iz LjubljaneCIPAR - 8 dana avionom iz Ljubljane - slika 1
CIPAR - 8 dana avionom iz Ljubljane - slika 2 CIPAR - 8 dana avionom iz Ljubljane - slika 3 CIPAR - 8 dana avionom iz Ljubljane - slika 4
Tip putovanja:
Mediteran
Cipar

Datum:
3.7.,10.7.,17.7.

Broj dana:
8

Dodaci:

Cijena:
5.380 kn

CIPAR - 8 DANA AVIONOM IZ LJUBLJANEDATUM PUTOVANJA:
03.07.-10.07.2018. - Garantirani polazak
10.07.-17.07.2018. - Garantirani polazak
17.07.-24.07.2018. - Garantirani polazak
24.07.-31.07.2018. - Garantirani polazak
31.07.-07.08.2018. - Garantirani polazak
07.08.-14.08.2018. - Garantirani polazak
14.08.-21.08.2018. - Garantirani polazak
21.08.-28.08.2018. - Garantirani polazak
28.08.-04.09.2018. - Garantirani polazak
04.09.-11.09.2018. - Garantirani polazak
11.09.-18.09.2018. - Garantirani polazak
18.09.-25.09.2018. - Garantirani polazak
1. DAN noćenje
ZAGREB/LJUBLJANA- CIPAR

Polazak s autobusnog kolodvora Zagreb (po želji i uz doplatu) i vožnja do zračne luke Ljubljana (ili dolazak u vlastitom aranžmanu). Prijava na let preko Antalye do Cipra odnosno zračne luke Ercan. Smještaj u ho¬telu na području sjevernog Cipra, odnosno, na širem području mjesta Kyrenija. Večera i noćenje.


2. DAN doručak, večera, noćenje
ODMOR

Doručak. Današnji dan je namijenjen odmoru, upoznavanju hotela i okolice. Prema dogovoru, sastanak s predstavnikom agencije u određeno vrijeme. Večera i noćenje.


3. DAN doručak, večera, noćenje
NIKOZIJA

Doručak. Izlet do Nikozije, glavnog grada Cipra, koji otok dijeli na turski/sjeverni i grčki/južni dio. Okružen je veličanstvenim zidinama, a njegova najveća atrakcija je neobična gotska katedrala Selimiye. Slobodno vrijeme za šetnju tržni¬com i ostale individualne razglede. Povratak u hotel i slobodno poslijepodne za odmor. Večera i noćenje.


4. DAN doručak, večera, noćenje
FAMAGUSTA I SALAMINA

Doručak. Vožnja do grada Fama¬gusta koji je svojom znamenitom prošlošću nadahnuo poznatu dramu Othello. Nekoć je bio poznat kao grad crkvi, od kojih su danas očuvane samo rijetke. Jedna od najvećih atrakcija je katedrala Sv. Nikole, danas džamija Lala Mustafa Pasha koja se nalazi u središtu stare gradske jezgre i pod krošnjama 700 godina starog »Ficus Sycomorus-a«. Nakon šetnje gradom, slijedi nastavak izleta do Salamine, najznačajnijeg ar¬heološkog nalazišta u kojem ćemo razgledati antički teatar, amfiteatar i terme. Razgled samostana Sv. Barbnabe-a, utemeljitelja ciparske ortodoksne crkve. Povratak u hotel, večera i noćenje.


5. DAN doručak, večera, noćenje
POLUOTOK KARPAS

Doručak. Karpas je jedan od najljepših, netaknutih dijelova otoka. Izlet ćemo započeti u selu Bogaz, slobodno vrijeme za kavicu. Nastavak vožnje u Dipkarpaz, jedan od rijetkih područja na kojem zajedno žive turski i grčki otočani. Razgled samostana apostola Andreja s izvorom svete vode. Slijedi obilazak jedne od plaža. Kraći odmor uz mogućnost ručka u lokalnoj taverni gdje ćemo uživati u specijalitetima. Povratak u hotel, večera i noćenje.


6. DAN doručak, večera, noćenje
ODMOR ILI FAKULTATIVNI IZLET DO JUŽNOG DIJELA CIPRA: KOURION - AFRODITINA STIJENA – PAPHOS

Doručak. Slobodno vrijeme za samostalno is¬traživanje otoka. Po želji i uz doplatu, mogućnost od¬laska na izlet do južnog Cipra. Put će nas voditi pokraj mjesta Limassol, centra južnog dijela i grada Kolossi kojeg okružuju veliki nasadi limu¬na i vinograda, do antičkih ostataka gradića Kourion, koji je smješten na stijeni s koje se pruža prekrasan pogled na okolicu. Slijedi vožnja do Afroditine sti¬jene, mjesta na kojem je prema legendi, iz mora ustala božica Afrodita. To je ujedno i najčešće fotografirano mjesto na otoku. Nakon kraćeg odmora, slijedi nastavak do živahnog ljetovališta Paphos u ko¬jem ćemo razgledati arheološki park s popisa UNESCOve baštine. Slobodno vrijeme do povratka u hotel. Večera i noćenje.


7. DAN doručak, večera, noćenje
ODMOR

Doručak. Posljednji dan odmora provedite na jednoj od plaža ili krenite u samostalno razgledavanje otoka. Pre¬poručujemo da posjetite Kyreniu, turističko ljetoval¬ište sjevernog dijela Cipra s prekrasnom lukom u ko¬joj se nalaze brojni lokali i restorani. Večera i noćenje.


8. DAN doručak
CIPAR – LJUBLJANA/ZAGREB

Slobodno vrijeme do polaska transfera do zračne luke i povratni let preko Antalye u Ljubljanu. Po do-lasku, mogućnost organiziranog (po želji uz doplatu) prijevoza do Zagreba.


Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi (min. 35 putnika): 5.380 kn

Doplata za manji broj putnika (do 34 putnika): 150 kn

ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE – UKLJUČENE U CIJENU!


* Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana i doplata za najmanji broj putnika. Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

Cijena uključuje: zrakoplovni prijevoz Ljubljana - Ci¬par – Ljubljana s međuslijetanjem u Antalyi, zrako¬plovne i sigurnosne pristojbe, autobusni prijevoz zračna luka-hotel-zračna luka, sedam polupansio-na u hotelu 3*, sve izlete po programu, predstavnika agencije i trošak organizacije putovanja.

Doplate po želji prilikom rezervacije: jednokrevet¬na soba 990 kn, prijevoz Zagreb – Ljubljana – Zagreb 349 kn, hotel 4* 650 kn.

Popusti: djeca 2-12 god. na dodatnom krevetu -15%.
Moguće doplate na putu: ulaznice po želji, izlet na južni dio Cipra 89 EUR (min. 25 putnika).
Napomena: u slučaju kasnog dolaska na Cipar (zbog večernjeg leta) umjesto večere, dočekati će vas lunch paket.

Opći uvjeti sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Vašim potpisom ugovora iskazujete da ste suglasni s navedenim uvjetima. Prema zakonskim propisima u slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Organizator putovanja pridržava pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni. Palma d.o.o. zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova i radnim vremenima mjesta koja se posjećuju. Iznos pristojba zračnih luka koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije unutar 3 dana prije puta. U hotelima s all inclusive uslugom početak usluge ovisi o itinereru zrakoplova. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžamna osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Palma može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize (za zemlje gdje je potrebna), koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Palmu te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Palma d.o.o. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, www.mvep.hr. Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.

Org.put: 2015PT

Pošaljite upit


Preporučamo za Vas:

PADOVA - VENECIJA Izložba
Putovanje autobusom

PADOVA - VENECIJA Izložba "Od Kandinskog do Botera"

23.3.,13.4.
od 550 kn
Dvorci Bavarske 4 dana
Putovanje autobusom

Dvorci Bavarske 4 dana

18.4.,2.5.,20.6.
1.490 kn
Venecija i Verona - karneval
Putovanje autobusom

Venecija i Verona - karneval

23.2.,2.3.
550kn