Moskva 5 dana avionomMoskva 5 dana avionom - slika 1
Moskva 5 dana avionom - slika 2 Moskva 5 dana avionom - slika 3 Moskva 5 dana avionom - slika 4
Tip putovanja:
Europska putovanja avionom
Moskva

Datum:
1.5.,20.6.,14.8.

Broj dana:
5

Dodaci:

Cijena:
od 3.990 kn

MOSKVA - 5 dana zrakoplovom iz ZagrebaSmještaj u hotelu 4*
   
Datum putovanja: 1.-5.5., 20.-24.6., 14.-18.8., 4.-8.10.2019.1. dan: ZAGREB - MOSKVA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman, kod šaltera informacija u 11:15 sati. Prijava na direktan let zrakoplova Aeroflota za zračnu luku Šeremetjevo u 13:05 sati. Po slijetanju u Moskvu  u 17:05 sati, transfer do hotela. Kraći odmor te odlazak u šetnju po poznatoj ulici Arbat u kojoj se nalaze brojni kafići, restorani i suvenirnice. Slobodno vrijeme za večeru. Povratak u hotel. Noćenje.


2. dan: MOSKVA

Doručak. Odlazak na panoramski razgled grada autobusom u pratnji lokalnog vodiča: tv toranj Ostankino, Moskovsko državno sveučilište Lomonosov, Vrapčeva brda, Boljšoj teatar. Nastavak razgleda pješice: Crveni trg - simbol Rusije na kojem se nalaze jedne od najpoznatijih moskovskih građevina: katedrala sv. Vasilija Blaženog i Lenjinov mauzolej. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za vlastite programe. Povratak u hotel. Noćenje. 


3. dan: MOSKVA – fakultativni izlet: KREMLJ i MOSKOVSKI METRO

Doručak. Nakon doručka predlažemo cjelodnevni izlet, u pratnji lokalnog vodiča: razgled Kremlja i turu moskovskim  metroom. Kremlj, najpoznatija znamenitost grada, u kojoj se nalazi posebno zanimljiv Muzej oružja u kojem su pohranjene mnogobrojne kraljevske dragocjenosti – nakit, krune, prijestolja, kostimi, zlatnina, srebrnina, Fabergéova jaja, drevno i modernije europsko i rusko oružje. Nakon Kremlja, odlazak na turu podzemnog muzeja: moskovski metro. Moskovski metro krasi epitet najljepšeg metroa na svijetu. Slobodno vrijeme vlastite programe.
Povratak u hotel. Noćenje.


4. dan: MOSKVA - fakultativni izlet: SERGIJEV POSAD

Doručak. Slobodan dan za vlastito istraživanje grada i uživanje u ruskoj kuhinji, znamenitostima i  muzejima poput galerije Tretjakov, Puškinov muzej. Predlažemo fakultativni izlet u pratnji lokalnog vodiča do jednog od gradića na Zlatnom Prstenu: Sergijevog Posada. U njemu se nalazi najveći ruski samostan koji je uvršten na UNESCOv Popis svjetske baštine: samostan Sv. Sergija Radonješkog. Slobodno vrijeme za ručak. Povratak u hotel. Noćenje.


5. dan: MOSKVA - ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do zračne luke. Let Aeroflota u 10:05. Dolazak u Zagreb u 12:15 sati.


First minute cijena vrijedi za uplate do 30 dana prije putovanja ili do popunjenja mjesta.

 

Datum putovanja

First minute cijena

Redovna cijena

Hotel

1.-5.5.2019.

3.990 kn

4.290 kn

Novotel Center 4*

20.-24.6.2019.

3.990 kn

4.290 kn

Novotel Center 4*

14.-18.8.2019.

3.990 kn

4.290 kn

Katerina City 4*

4.-8.10.2019.

3.990 kn

4.290 kn

Novotel Center 4*
Rok prijave: 15 dana prije polaska


Obavezna doplata za pristojbe zračnih luka: 1.290  kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.190 knCIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Moskva-Zagreb, smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama  na osnovi  noćenja s doručkom, transfer autobusom zračna luka – hotel – zračna luka, sve razglede prema programu, troškove organizacije i prodaje aranžmana.


CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, putno osiguranje.


Fakultativna ponuda (prijava u agenciji, plaćanje na licu mjesta):


-    Kremlin i Metro tura 40€ - u pratnji lokalnog vodiča
-    izlet Sergijev Posad 70€ (min. 10 prijavljenih) –izlet autobusom u pratnji lokalnog vodiča, s uključenom ulaznicom u Lavru

Cijene metro ulaznica: vožnja u jednom smjeru 55 RUB, ulaznica za 3 dana: 415 RUB

PRTLJAGA uključena u cijenu: 1 komad prtljage koji se prijavljuje do 23 kg + 1 komad ručne prtljage do 10 kg težine, dimenzija 55 x 40 x 25 cm


NAPOMENE: Državljani Republike Hrvatske za putovanje u Rusiju moraju imat važeću turističku vizu.


Cijena izrade vize: turistička viza za Rusiju 470 kn + 100 kn naknada za posredovanje. Hitni postupak (750 kn + 200 kn naknade) se pokreće kod rezervacija unutar 14 dana do putovanja.


Za dobivanje vize za Rusku Federaciju potrebno je:

-    popuniti online upitnik s fotografijom, isprintati i osobno potpisati
-    fotografija u boji 3,5х4,5 cm sa svijetlom pozadinom, s jasnim prikazom osobe s lica (en face), bez naočala s tamnim staklima i bez pokrivala za glavu (izuzetak su slučajevi kada osoba zbog nacionalne ili vjerske pripadnosti ima pokrivalo za glavu na fotografiji u putovnici)
-    putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju i potrebne su najmanje dvije prazne stranice.
-    policu zdravstvenog osiguranja koja vrijedi na teritoriju Ruske Federacije, s minimalnim pokrićem od 30.000 eura
-    original voucher nadležne ruske turističke agencije, koji pribavlja agencija

Rok izdavanja vize je  7 radnih dana (+/- 3 dana). 
15 dana prije putovanja potrebno je dostaviti putovnice u agenciju, koje agencije prosljeđuje u veleposlanstvo na viziranje.

VAŽNE NAPOMENE: Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili nadležnom konzulatu. Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju agenciju, te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova ovisno o izmjenama u redu vožnje ili kada to zahtijevaju okolnosti tijekom putovanja.


Preporučujemo  putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća.
Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora i jamčevno osiguranje kod Uniqa osiguranja d.d., broj police 11-7002470210. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile.
Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o., Zagreb, 16.10.2018.


Org.put: INTEGRAL

Pošaljite upit


Preporučamo za Vas:

PADOVA - VENECIJA Izložba Garantirani popust
Putovanje autobusom

PADOVA - VENECIJA Izložba "Od Kandinskog do Botera"

23.3.,13.4.
od 550 kn
Dvorci Bavarske 4 dana
Putovanje autobusom

Dvorci Bavarske 4 dana

18.4.,2.5.,20.6.
1.490 kn