Sarajevo u hotelu Hills 5*Sarajevo u hotelu Hills 5* - slika 1
Sarajevo u hotelu Hills 5* - slika 2 Sarajevo u hotelu Hills 5* - slika 3 Sarajevo u hotelu Hills 5* - slika 4
Tip putovanja:
Europska putovanja autobusom
Sarajevo

Datum:
16.2.,9.3.

Broj dana:
2

Dodaci:

Cijena:
590 kn

SARAJEVO u hotelu Hills 5*****DODATNA POGODNOST: besplatan ulaz na bazene Termalne rivijere Ilidža i besplatno korištenje Wellness Spa & Health centra u hotelu

Datum putovanja: 16.-17.2.-garantirani polazak! , 9.-10.3.2019.


1. dan

Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom do Sarajeva, uz kraća zadržavanja na putu radi odmora. Po dolasku u Sarajevo slijedi razgled grada: Careva džamija, Gazi Husrev-begova džamija, Sahat kula, Baščaršija, Skenderija, Gradska vijećnica, Narodno kazalište. Slobodno vrijeme na ručak na Baščaršiji. Vožnja do hotela i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za opuštanje u hotelskom wellness centru ili bazenima Termalne rivijere. U večernjim satima predlažemo odlazak do Sarajevske pivnice, na dobar provod uz živu glazbu, Sarajevsko pivo i specijalitete bosanske kuhinje ili večeru u hotelskom restoranu. Noćenje.


2. dan

Doručak. Slobodno vrijeme za korištenje bazena i wellness centra do 12:00 sati. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do modernog nebodera Avaz Twist Tower, s čijeg se vidikovca na 35 katu pruža prekrasan pogled na Sarajevo i okolicu. Slijedi odlazak do Baščaršije, na još jedne čuvene sarajevske ćevape. Odlazak iz Sarajeva u popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.


First minute cijena po osobi: 590 kn
First minute cijena  vrijedi za uplate do 30 dana prije putovanja ili do popunjenja mjesta.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 650 kn


Popust: dijete do 12 godina 20% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasli 5% popusta na pomoćnom ležaju.

Doplate: za jednokrevetnu sobu 190 kn.


CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz autobusom prema programu, smještaj u hotelu Hills, u dvokrevetnim sobama, tuš/WC, na osnovi noćenja s doručkom, razglede prema programu, pratitelja putovanja, organizaciju i jamčevinu putovanja.


CIJENA NE UKLJUČUJE:

ulaznice za kulturno-povijesne objekte i troškove osobne potrošnje, putno osiguranje, vožnju liftom na vidikovac nebodera Avaz Twist Tower 2 KM.


ZA PUTOVANJE JE POTREBNO NAJMANJE 40 PRIJAVLJENIH PUTNIKA. Preporučujemo  putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora i jamčevno osiguranje kod Uniqa osiguranja d.d., broj police 11-7002470210. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o., Zagreb, 05.11.2018.


Org.put: INTEGRAL

Pošaljite upit


Preporučamo za Vas:

PADOVA - VENECIJA Izložba
Putovanje autobusom

PADOVA - VENECIJA Izložba "Od Kandinskog do Botera"

23.3.,13.4.
od 550 kn
Dvorci Bavarske 4 dana
Putovanje autobusom

Dvorci Bavarske 4 dana

18.4.,2.5.,20.6.
1.490 kn
Venecija i Verona - karneval
Putovanje autobusom

Venecija i Verona - karneval

23.2.,2.3.
550kn