Gardaland i Movieland 2 danaGardaland i Movieland 2 dana - slika 1
Gardaland i Movieland 2 dana - slika 2 Gardaland i Movieland 2 dana - slika 3 Gardaland i Movieland 2 dana - slika 4
Tip putovanja:
Europska putovanja autobusom
Gardaland

Datum:
25.8.

Broj dana:
2

Dodaci:

Cijena:
550 kn kn

GARDALAND - MOVIELAND - CANEVA - 2 dana vrhunske zabave i adrenalinaMOVIELAND-CANEVA

Datum putovanja:  25.-26.8.2018.- uskoro garantirano1. dan

Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika), uz kraća zaustavljanje na putu radi odmora. Zabavni park GARDALAND je smješten u mjestu Castelnuovo del Garda, na samoj obali jezera Garda, i jedan je od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi. Park je podijeljen na tri cjeline, od kojih su svakako najposjećenije adrenalinske atrakcije i predviđene su za najhrabrije: SHAMAN, OBLIVION – THE BLACK HOLE, BLUE TORNADO, RAPTOR, MAGIC MOUNTAIN, SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE. Slijede avanturističke atrakcije, inspirirane pričama iz raznih dijelova svijeta i predviđene su za obiteljsku zabavu s manjom dozom adrenalina: COLORADO BOAT – FUGA DA ATLANTIDE – JUNGLE RAPIDS – RAMZES – MAMUT. Većina ovih atrakcije je na vodi i dobro je ponijeti rezervnu odjeću. I na kraju tu je Kraljevstvo fantazije s atrakcijama namijenjenima mlađoj djeci: KUNG FU PANDA AKADEMIJA - TRANSGARDALAND EXPRESS – 4D KINO – MAGIC VILLAGE – GARDEN CATERPILLAR. Predlažemo i posjet SEA LIFE akvariju, s jedinstvenim doživljajem morskog svijeta i podmorja. Odlazak iz Gardalanda u 22:00 sati. Vožnja do hotela. Noćenje.


2. dan

Doručak. Odjava iz hotela i vožnja do zabavnog parka MOVIELAND, tematski vezanog uz svijet filma. Po uzoru na Universal Studios parkove u SAD-u, Movieland Park nudi uzbudljive atrakcije i vožnje, te zadivljujuće plesne i akrobatske predstave. Atrakcije su tematski vezane uz poznate filmske hitove, kao što su Tomb Raider, Skyfall, Policijska akademija, Rambo, Zorro,  Povratak u budućnost. Za najhrabrije tu su rollercoaster Diabolik Invertigo, slobodni pad Hollywood Action Tower, kuća strave Horror House, te vožnja super brzim gliserom Kitt Super Jet. Predlažemo i posjet Vodenom parku CANEVA, te uživat u spuštanju brzim toboganima i kupanju u bazenima. Odlazak iz parka u 18:00 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.


First minute cijena: 550 kn
(vrijedi za uplate do 21 dan prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta).

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 590 kn


Doplata za 1/1 sobu 150 kn

Popust: djeca do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe.


CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim sobama TWC, 1 noćenje s doručkom, pratitelja putovanja, organizaciju putovanja.


CIJENA NE UKLJUČUJE:

ulaznice za zabavne parkove, putno osiguranje. 

Boravišna pristojba se plaća na licu mjesta EUR 1,00 (djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu)

ULAZNICE: plaćanje vodiču, na licu mjesta.
•    ulaznica za GARDALAND (za grupu od minimalno 20 osoba) €28,50; doplata za SEA LIFE €5
•    ulaznica za MOVIELAND ili CANEVA (za grupu od minimalno 25 osoba): €19; MOVILENAD + CANEVA: €26ZA PUTOVANJE JE POTREBNO NAJMANJE 40 PRIJAVLJENIH PUTNIKA. Preporučujemo  putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora i jamčevno osiguranje kod Uniqa osiguranja d.d., broj police 11-7002470210. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA INTEGRALA ZAGREB d.o.o., Zagreb, 08.06.2018.


Org.put: INTEGRAL

Pošaljite upit


Preporučamo za Vas:

PADOVA - VERONA Izložba Paul Gauguin
Putovanje autobusom

PADOVA - VERONA Izložba Paul Gauguin

8.12.,12.1.
od 650 kn
Šri Lanka putovanje Garantirani popust
Putovanje avionom

Šri Lanka putovanje

5.1., 20.4.
od 8.490kn
Milano - izložba Pablo Picasso Garantirani popust
Putovanje autobusom Last minute ponuda Last minute ponuda

Milano - izložba Pablo Picasso

8.12.,5.1.
690kn